07.08.2012.

Mario Gomez uspješno operisan

http://sportsport.ba/assets/pictures/article/578/mario_gomez_uspjesno_operisan_152750_85578_big.jpg
Napadač Bayerna i reprezentacije Njemačke Mario Gomez, danas je podvrgnut operaciji stopala, koja je prema tvrdnjama ljekara uspješno izvršena.

"Operacija je prošla u najboljem redu. Mario će morati pauzirati otprilike tri sedmice prije nego se ponovno vrati na travnjak", kazao je klupski ljekar Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

Iako je početak sezone jako blizu, ubojiti Bayernov napadač će biti primoran propustiti završetak priprema, te meč njemačkog superkupa, no svjestan je da je najbitnije da se riješio neugodne boli u stopalu, koja mu je otežavala nastupe.

"Drago mi je da je operacija prošla dobro i da je bol sada iza mene. Sada će mi biti potrebno malo strpljenja dok traje rehabilitacija, ali nadam se da ću se vratiti što je prije moguće", zaključio je Gomez.

Meč njemačkog superkupa se igra već u nedjelju protiv prvaka Borussije Dortmund, a pretpostavlja se da će Gomezovo mjesto u vrhu napada zauzeti Mario Mandžukić.


Chat

O nama
Image and video hosting by TinyPic

Blog 'Liga 5' je nastao 9.1.2010. godine sa ciljem da svoje posjetitelje obavijesti o svim novostima koji se dešavaju u pet najjačih fudbalskih liga svijeta.

Trenutno naš blog ima preko 590 favorita na Blogger.ba servisu i preko 366000 posjeta koji svakim danom rastu.

Tabele Liga 5
Aktuelni prvaci liga
Image and video hosting by TinyPic
La Liga - Real Madrid C.F.

Image and video hosting by TinyPic
Premier league - Manchester City F.C.

Image and video hosting by TinyPic
Serie A - F.C. Juventus

Image and video hosting by TinyPic
Bundesliga - Borussia Dortmund

Image and video hosting by TinyPic
Primeira Liga - F.C. Porto

Važna promjena
Image and video hosting by TinyPic
ISPADANJE Olympique Marseillea u četvrtfinalu Lige prvaka označilo je veliku promjenu u odnosu snaga među najjačim nogometnim ligama Starog kontinenta. Naime, Le Championnat više ne spada u popularne lige petice, a mjesto uz Premierligu, Primeru, Bundesligu i Serie A, osigurala je portugalska Primeira.


BROJAČ POSJETA
655491